Tapahtumakalenteri

Perintö, Somerniemen MusiikkiteatteriSunnuntai  7.7.2024 14.00 - Somerniemen Musiikkiteatteri, Koivulakulmantie 1, Somerniemi

Kesäteatteriin Somerniemen Musiikkiteatteri esittää näytelmän Perintö

Tänä vuonna esitettävä Perintö-musiikkinäytelmä on kirjoitettu Hectorin rakastettujen kappaleiden ympärille. Perinnön on käsikirjoittanut Emmi Ali-Yrkkö. Ohjauksesta vastaa salolaislähtöinen Saija-Reetta Kotirinta. Lavalla nähdään tuttuun tapaan myös liveorkesteri, jota johtaa Roope Kivimaa.
Vanhempien poismenon myötä kolme aikuista sisarusta tekevät pesänselvitystä niin vanhempien talon ja irtaimiston kuin omien muistojensakin osalta. Taloa paketoidaan tavara kerrallaan muistellen ja muistoihin palaten, eli sinne, missä uskoa ja unelmia oli vielä kirkkaden silmien loisteessa ja jokaisen tulevaisuus vielä lähtökuopissa. Kolmikon henkilökohtaiset kokemukset ja muistikuvat vanhemmista vaan eroavat toisistaan suuresti ja pesän selvityksessä tunteet nousevat pintaan.
Ketä vanhemmat rakastivat eniten? Kenen elämä oli loppujen lopuksi helpointa? Onko pettymykseltä säästyminen myös elämättömän elämän merkki?
Varaa lippusi ennen 6.6.2024
Liput, sisältää väliaikakahvin:
Jäsenille: 17€, eläkeläiset 15€, ei jäsenet: 22€, eläkeläiset 20€
Yhteiskuljetusta ei järjestetä.